lauantai 15. maaliskuuta 2014

Vieraileva bloggaja Eve kylässä

Tänään lauantaina Eve (http://tutti-ritari.blogspot.fi/) tuli meille kylään ja ratsastettiin samalla Elsalla kunnon hikitreeni. Mentiin Elsalla tänään myös ekaa kertaa uudella kuolaimella, tavallisilla nivelkuolaimilla kun Elsalla oli ennen olympia/kolmipala kuolaimet mitkä tuntui vähän liian vahvoilta Elsalle, mutta uusilla kuolaimilla se tuntui todella paljon paremmalta.
 Elsa oli aluksi aika laiska ja hidas pohkeelle mutta lopuksi Eve sai sen liikkumaan hyvin eteen ja laukassa varsinkin innostui ja alkoi ennakoimaan aina laukannoston paikkoja. Eve meni siis kauemmin Elsalla koska pääsee muutenkin harvemmin ratsastamaan sillä, mutta kyllä niillä toimii yhteistyö myös todella hyvin.
Menin itse myös lopuksi loppuravit ja vähän laukkaa mikä on tuottanut meille ennen ongelmia tai en ole vaan uskaltanut laukata Elsalla paljoa koska pelkään että se lähtee aina viemään laukassa mutta nyt keräsin rohkeuteni Even ansiosta ja laukkasin aika paljonki hyviä pätkiä. Kyllä huomaa että kehitymme ratsukkona todella paljon koko ajan ja saan lisää päättäväisyyttä ratsastaa Elsalla.

Eve ja Elsa

Elsa vähän innostui :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti