lauantai 8. maaliskuuta 2014

Ponien kuulumiset

Pahoittelut pitkästä postaustauosta tähän alkuun, mutta en ole vaan jaksanut enkä ehtinyt kirjottaa tätä blogia ja pian alkaa myös minun työvoimakoulutus Kankaanpäässä ravintola-alan osaajaksi.

Ponien kanssa on joka tapauksessa mennyt hyvin, Elsan kans ollaan otettu vähän rauhallisemmin käymällä vaan maastossa kengän tippumisen takia, mutta tänään lauantaina Elsa sai uuden kengän.

Perjantaina iltapäivällä kaverini Sinna tuli meille viikonlopuksi ja tehtiin kaikkea monipuolista ponien kanssa. Lauantaina vein Sinnaa Sammin Ratsutilalle kun sillä oli oma ratsastustunti siellä. Sen jälkeen kengittäjä tuli ja myöhemmin iltapäivällä Sinna ratsasti Elsan ja itse menin sillä vielä loppuravit. Elsa tuntui todella hyvältä vaikka olikin aluksi vähän virtaa kevyen käytön takia.
 
Elsa ja Sinna

 
 
 
 

Elsan ratsastuksen jälkeen juoksutettiin myös Gabrielia ja tehtiin maastakäsittely harjoituksia. Poni ei ollut kovin innostunut liikkuun eteenpäin mutta saatiin pari hyvää pätkää.




Illalla teimme vielä Elsan kanssa pieniä venytyksiä ja temppuja herkkujen avulla. Elsa oli hieno tamma :D




Huomenna olisi tarkoitus tehdä Elsan kanssa puomitreenejä ja mahdollisesti hypätä pieniä kavaletteja joten teen huomisesta myös postauksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti